Onderwatersport het magazine.

Onderwatersport, hét magazine voor duikend Nederland!

Alle leden van de NOB ontvangen tien keer per jaar (waarvan twee keer een online special) het prachtige blad Onderwatersport, magazine voor duikend Nederland. Onderwatersport is een magazine om bij weg te dromen, maar daarnaast is het ook een weergave van een duikersbestaan vol actie en daarmee een onontbeerlijk stuk bagage voor alle Nederlandse sportduikers.

Al meer dan veertig jaar verzamelt de NOB kennis en kunde voor haar leden. Of het nu gaat om duiktechniek en -veiligheid, materiaal, duikmedische onderwerpen, wrakduiken, grotduiken, onderwaterbiologie, archeologie, fotografie en video, opleidingen of de mooiste duikplaatsen ver weg en dichtbij: gespecialiseerde leden van de NOB volgen de laatste trends en vertalen deze in Onderwatersport naar praktische tips en adviezen. Als lezer word je daar absoluut wijzer van! Diepere achtergronden van je favoriete sport worden afgewisseld met reportages en reisverhalen, interviews en niet te vergeten het prachtige fotowerk van Nederlandse topfotografen.

Als je zelf op reis bent geweest of een leuke specialisatie hebt gevolgd, wil je daar misschien ook wel een stukje over schrijven. Dat kan! Onderwatersport is niet alleen vóór de leden, maar ook dóór de leden. Mail je tekst naar redactie@onderwatersport.org, dan bekijkt de hoofdredacteur of het geschikt is voor plaatsing in de volgende editie.
 

NB: de redactie van Onderwatersport werkt op basis van onafhankelijkheid van het bondsbestuur en/of het bondsbureau van de NOB. Slechts voor zover de artikelen door of namens het bondsbestuur zijn ondertekend, vertegenwoordigt de inhoud ervan het standpunt van het bondsbureau.

Wil je adverteren in Onderwatersport? Dat kan! Neem hiervoor contact op met Sportfacilities & Media BV via sales@sportfacilities.com of 030-6977710.